5 tapaa katsoa Netflixiä - läppärillä, tietokoneella, puhelimella ja tabletilla

Netflix on yksi johtavista suoratoistopalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja muita ohjelmia katsottavaksi milloin tahansa. Tässä artikkelissa esittelemme viisi tapaa, joilla voit katsella Netflixin tarjontaa: läppärillä, pöytätietokoneella, älypuhelimella, tabletilla sekä Smart TV:llä.

Mikä on Netflix?

Netflix on yksi maailman johtavista suoratoistopalveluista, jonka kautta käyttäjät voivat katsella laajaa valikoimaa elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja alkuperäissarjoja Internet-yhteyden kautta. Alun perin DVD-postituspalveluna vuonna 1997 perustettu Netflix siirtyi suoratoistomalliin vuonna 2007, mullistaen siten elokuvien ja TV-sarjojen katselutavan.

Netflix tarjoaa monia erilaisia tilaussuunnitelmia, jotka mahdollistavat yhdestä useampaan samanaikaista katselukertaa ja pääsyn erilaisiin HD- ja Ultra HD -sisältöihin. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden ladata sisältöä offline-katselua varten, mikä on erityisen hyödyllistä silloin, kun yhteys Internetiin ei ole saatavilla.

Netflixin vallankumouksellinen ominaisuus on sen algoritmi, joka suosittelee ohjelmia käyttäjän katseluhistorian ja arvostelujen perusteella, mikä tekee sisällön löytämisestä henkilökohtaisemman kokemuksen.

Erityisen huomionarvoista on Netflixin panostus alkuperäissisältöön. Netflix Originals -sarjaan kuuluu monia palkittuja ja suosittuja sarjoja, elokuvia ja dokumentteja, kuten “Stranger Things”, “The Crown” ja “Roma”. Netflix investoi miljardeja dollareita vuosittain alkuperäissisällön tuottamiseen, mikä tekee siitä merkittävän toimijan globaalissa viihdeteollisuudessa.

Netflixin katsominen eri laitteilla - näin se onnistuu!

1. Läppärillä

Läppäri on erittäin suosittu laite Netflixin katseluun sen kannettavuuden ja mukavuuden vuoksi. Tässä muutama hyvää vinkkiä Netflixin katseluun läppärillä:

2. Pöytätietokoneella

Pöytätietokoneen suurempi näyttö voi tarjota paremman katselukokemuksen, erityisesti jos katsot paljon elokuvia tai sarjoja. Katseluprosessi on lähes sama kuin läppärillä:

3. Älypuhelimella

Älypuhelimet ovat käteviä, koska voit katsoa ohjelmia missä tahansa, milloin tahansa. Seuraavassa on ohjeet Netflixin katseluun älypuhelimella:

4. Tabletilla

Tabletilla katselu yhdistää älypuhelimen kannettavuuden ja suuremman näytön koon. Netflixin katselu tabletilta on yhtä helppoa kuin älypuhelimella.

5. Smart TV:llä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Netflixin katselu Smart TV:llä tarjoaa sinulle kotiteatterin kaltaisen kokemuksen. Useimmissa Smart TV:ssä on esiasennettuna Netflix-sovellus. Jos sovellusta ei kuitenkaan löydy, sen voi yleensä ladata laitteen sovelluskaupasta. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi ja nauti ohjelmista suurella näytöllä!

Yhteenveto

Tässä artikkelissa esiteltiin viisi eri tapaa nauttia Netflixin tarjonnasta erilaisilla laitteilla. Läppärit ja pöytätietokoneet tarjoavat kannettavuutta ja usein paremman katselukokemuksen, erityisesti suurempien näyttöjen ansiosta.

Älypuhelimet ja tabletit ovat puolestaan erinomaisia laitteita liikkeellä ollessa, sillä niiden avulla voi katsoa suosikkiohjelmia missä ja milloin tahansa. Smart TV tarjoaa kotiteatterin kaltaisen kokemuksen suurella näytöllä.

Riippumatta valitsemastasi laitteesta, Netflix tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia, sarjoja ja muita ohjelmia, jotka ovat saatavilla missä tahansa ja milloin tahansa.