Paras pelihiiri vertailu: Katso vuoden 2024 testivoittaja!

Pelihiiri on olennainen osa onnistunutta pelikokemusta. Pelaamiseen tarkoitetut hiiret eroavat ominaisuuksiltaan toimistokäyttöön tarkoituista hiiristä.

Tässä vertailussa esittelemme viisi ominaisuuksiltaan erilaista pelihiirtä. Olemme valinneet hiiret erilaisia käyttötarkoituksia ajatellen niin harrastaja- kuin ammattitason pelaajille. Kaikissa vertailun perihiirissä on erinomainen hinta-laatusuhde ja monipuolisesti ominaisuuksia erilaisiin tarkoituksiin.

Vertailumme avulla löydät parhaan pelihiiren juuri sinulle!

Parhaat pelihiiret lyhyesti

  1. Razer Basilisk X HyperSpeed – Testivoittaja!
  2. Steelseries Rival 3 – Monipuolinen ja luotettava
  3. Razer Viper Ultimate – Kovimpaan käyttöön
  4. FURY GLADIATOR, 3200 DPI – Halvin pelihiiri!
  5. Glorious PC Gaming Race Model O-, 3200 DPI – Upea design

Huomioi nämä asiat ennen pelihiiren valitsemista

Paras pelihiiri on suunniteltu erityisen mukavaksi kädessä pitämistä varten. Pelihiiressä voi olla myös lisäpainoja mukavamman pelituntuman varmistamiseksi.

Hyvässä pelihiiressä on tavallista hiirtä tarkempi optinen- tai laseranturi, joka takaa tarkan kursorin liikkeen. Hiirissä on myös lisänäppäimiä pelaamista varten.

Nykyaikaiset pelihiiret ovat usein langattomia, jolloin hyvä akunkesto on tärkeä ominaisuus.

Tässä paraan pelihiiren tärkeimmät ominaisuudet lyhyesti:

1. Razer Basilisk X HyperSpeed - Testivoittaja

Razer Basilisk X HyperSpeed on loistava valinta niille, jotka kaipaavat hiireltä edistyneitä ominaisuuksia. Hiiressä on nopea ja vakaa langaton yhteys sekä erinomainen akunkesto JA Hiirtä voi käyttää myös langallisena.

Hiiren muotoilu on ergonominen ja hyvin käteen sopiva. Hiiren painoa voi säätää, joten pelaaja voi mukauttaa hiiren omia tarpeitaan varten.

Hiiressä on myös ohjelmoitavia painikkeita lyömättömän pelikokemuksen varmistamiseksi.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Erinomainen akunkesto

Hiirtä ei ole varusteltu DPI-indikaattorilla

Mukautettavat ominaisuudet

2. Steelseries Rival 3 - Monipuolinen ja luotettava

Steelseries Rival 3 tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet kohtuuhintaan. Ergonominen muotoilu ja painonsäätömahdollisuus takaavat hiiren sopivuuden erilaisille pelaajille.

Hiiri on kevyt ja sen liike on nopea, mikä tekee siitä toimivan erityisesti nopeatempoisissa peleissä. Tässä hiiressä yhdistyvät erinomaiset ominaisuudet sopivaan hintaan.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Hyvä hinta-laatusuhde

Melko pienestä koosta johtuen hiiri ei välttämättä sovi hyvin isokätiselle

Erinomainen akunkesto

Hyvä muotoilu

3. Razer Viper Ultimate+ - Kovimpaan käyttöön

Razer Viper Ultimate+ on monipuolinen pelihiiri vaativimmille käyttäjille. Hiiri on ergonominen kumpaankin käteen sopiva hiiri ja sen painoa on mahdollista säätää.

Optisen Razer Focus+ -anturin ansiosta hiiren liike on nopea ja tarkka. Hiiressä on myös ohjelmoitavia painikkeita, joita voi säätää erilaisiin tilanteisiin sopiviksi.

Tämä pelihiiri on erittäin kestävää tekoa ja sen valaistusta on mahdollista vaihtaa erilaisten teemojen mukaan.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Hyvä muotoilu

Hinta ei ole edullisimmasta päästä

Kestävyys

Sopii sekä oikea- että vasenkätisille

4. Fury Gladiator - Halvin pelihiiri

Fury Gladiator 3200 DPI on pelihiiri on hyvä valinta pelaajalle, joka etsivät edullisempaa pelihiirtä laadusta tinkimättä. Hiiressä on optinen anturi, joka takaa tarkan ja nopean liikkeen.

Hiiressä on useita ohjelmoitavia painikkeita yksilöllisen pelikokemuksen takaamiseksi. Hiiren valaistuksen väriä on myös mahdollista muuttaa erilaisiin tunnelmiin sopiviksi.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Edullinen

Painonsäätömahdollisuutta ei ole

Valaistuksen väriä voi vaihtaa

5. Glorious PC Gaming Race Model - Upea design

Glorious PC Gaming Race Model O- pelihiiressä yhdistyvät näyttävä ulkomuoto ja hyvät ominaisuudet. Hiiri sopii molempiin käsiin ja on erittäin kevyt käyttää. Hiiri on profiililtaan melko matala, mikä takaa miellyttävän käyttökokemuksen pitkissäkin pelisessioissa.

Hiiren pohja on valmistettu erityisestä liukumattomasta materiaalista, jonka ansiosta hiiri pysyy paikoillaan intensiivisenkin pelaamisen ajan.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Tyylikäs ulkonäkö

Melko pieni koko

Käytettävyyttä parantavat erityisominaisuudet

Sopii sekä oikea- että vasenkätisille

Katso myös nämä laitteet pelaamiseen

Pelituotteiden maailma ei lopu pelkästään hiiriin, vaan se käsittää esimerkiksi pelikoneita, pelikannettavia, pelituoleja ja monia muita tuotteita, jotka voivat parantaa pelikokemustasi. Tässä muutamia suosittuja tuotteita, joita kannattaa harkita:

Jokainen pelaaja on yksilöllinen ja parhaat laitteet riippuvat pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä ja siitä, millaisia pelejä pelaat. Onneksi tarjolla on laaja valikoima tuotteita, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivat laitteet.