Parhaat pelikuulokkeet 2024

Pelikuulokkeita on saatavilla laaja valikoima, ja siksi parhaiden kuulokkeiden löytäminen saattaa olla haasteellista. Kuulokkeita valitessa yksi arvostaa huippuluokan äänentoistoa, kun taas toinen painottaa mikrofonin laatua ja kolmas kuulokkeiden langattomuutta.

Pelikuulokkeiden hintahaitari on suuri, joten jokainen pelaaja voi löytää omaan budjettiinsa sopivat kuulokkeet.

Esittelemme viisi erinomaista vaihtoehtoa, joten mikäli olet aikeissa hankkia uudet kuulokkeet, katso listaamamme top 5 -pelikuulokkeet!

Top 5 parhaat pelikuulokkeet

  1. Corsair Virtuoso RGB – Vertailun voittaja!
  2. Razer Kraken X – Laadukkaat ja kestävät
  3. Gembird MHS-LAX-W Los Angeles – Halvimmat pelikuulokkeet
  4. JBL Quantum 100 – Tyylikäs design
  5. Trust GXT 488 Forze PS4 – Parhaat pelikuulokkeet räiskintäpeleille

1. Corsair Virtuoso RGB

Langattomat Corsair Virtuoso RGB -kuulokkeet ovat todella laadukkaat ja peruskuulokkeita korkeammasta hinnasta huolimatta niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Kuulokkeet ovat yhteensopivat niin pelitietokoneiden kuin myös pelikannettavien kanssa ja ne tarjoavat jopa 20 tunnin akunkeston.

Kuulokkeet on varustettu 50 mm kaiutinelementeillä, 7.1 -tilaäänellä ja säädettävillä RBG-valoilla. Niiden avulla kuulet hiljaisemmatkin äänet ja pienimmät yksityiskohdat. Kuulokkeiden äänenvoimakkuutta ja tilaääniä on myös helppo säätää.

Corsair Virtuoso RBG -kuulokkeet on valmistettu kevyestä alumiinista ja niissä on ergonominen rakenne. Suuntaamaton irrotettava mikrofoni varmistaa, sen että puhe kuuluu selvästi, ja halutessasi voit myös irrottaa mikrofonin.

Lisäksi kuulokkeissa on säädettävä sidetone-toiminto, jonka avulla mikrofonin signaalin voi toistaa kuulokkeisiin.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Todella korkeatasoinen ääni ja mikrofoni

Kallis hinta

Nopea langaton yhteys jopa 18 metrin säteellä

Painavammat kuin monet muut kuulokkeet

Mukavat ja kestävät

2. Razer Kraken X

Suhteellisen edulliset Razor Kraken X -pelikuulokkeet kestävät pitkään kovassakin käytössä ja takaavat laadukkaan äänen pelissä kuin pelissä. Kuulokkeissa on tuki 7.1 tilaäänelle ja 40mm kaiutinelementit. Razer Kraken X -kuulokkeet ovat yhteensopivat useimpien pelialustojen kanssa. 

Kuulokkeissa on integroitu mikrofoni, joka poistaa taustamelua. Sen ansiosta muut pelaajat kuulevat sinut erinomaisesti tapahtui pelissä mitä tahansa. 

Razer Kraken X -kuulokkeet ovat kevyet; ne painavat vain 250 grammaa, mikä tekee niiden käytöstä mukavaa pitkissäkin pelisessioissa. Käyttömukavuutta lisää silmälasikanava ja muistivaahdosta tehdyt korvatyynyt. 

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Kuulokkeet ovat kevyet ja mukavat

7.1 tilaääni saatavilla ainoastaan Windows 10 64-bit -käyttöjärjestelmälle

Erinomainen taustamelua poistava mikrofoni

Ei mahdollisuutta langattomaan käyttöön

3. Gembird MHS-LAX-W Los Angeles

Gembird MHS-LAX-W Los Angeles -pelikuulokkeet ovat vertailun edullisimmat. Ne on suunnattu erityisesti musiikin kuunteluun, mutta tarjoavat kuitenkin kohtuullisen äänen ja mikrofonin pelaamiseen.

Mikrofoni on sijoitettu johtoon, mikä tekee kuulokkeista hyvin yhteensopivat myös älypuhelimen käytön kanssa.

Kuulokkeissa on passiivinen melunvaimennus. Gembird MHS-LAX-W Los Angeles -kuulokkeet ovat mukavat ja niissä on säädettävä pääpanta ja suuret korvatyynyt.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Edullinen hinta

Ei mahdollisuutta langattomaan käyttöön

Passiivinen melunvaimennus

Mikrofoni johdossa, joten ääni ei ole yhtä kirkas kuin kuulokkeissa olevassa mikrofonissa

4. JBL Quantum 100

Tyylikkäät JBL Quantum 100 -kuulokkeet tarjoavat erittäin hyvän äänentoiston JBL QuantumSOUNDS- Signature -teknologian ansiosta. Kuulokkeet tukevat myös Windows Sonic -ääniteknologiaa, joka auttaa hahmottamaan pelin äänet nopeasti.

Kuulokkeet ovat yhteensopivat monen eri pelialustan kanssa, mutta tilaääniyhteensopivuus toimii vain PC:llä ja Xboxilla.

JBL Quantum 100 -kuulokkeissa on irrotettava mikrofoni, joka toistaa äänen selkeästi ja ilman taustamelua. Kuulokkeet on valmistettu kevyistä, mutta kestävistä materiaaleista, ja ne ovat mukavat käytössä.

Tekniset tiedot

Plussat

Miinukset

Tasokas äänentoisto

Tilaääniyhteensopivuus ainoastaan Windows 10 -tietokoneilla ja Xbox ONE -konsoleilla

Kaikin puolin laadukkaat peruskuulokkeet

Suhteellisen lyhyt kaapeli

Irrotettava, taustamelua poistava mikrofoni

5. Trust GXT 488 Forze PS4

Trust GXT 488 Forze PS4 -pelikuulokkeissa on loistava äänentoisto, ja ne ovat mukavat pidemmissäkin pelisessioissa. Kuulokkeissa on 50 mm elementit, jotka takaavat kirkkaan äänentoiston, ja kuulokkeet myös vaimentavat ulkopuolelta tulevia ääniä.

Trust GXT 488 Forze PS4 -pelikuulokkeilla on virallinen PlayStation-lisenssi.

Suuntaamaton mikrofoni on tehokas ja laadukas. Mikrofonin voi taittaa sivuun, kun sitä ei tarvita. Kuulokkeet liitetään 1,2 metrin kaapelilla.

Äänenvoimakkuuden säätö ja mikrofonin mykistys on sijoitettu kaapeliin. Kuulokkeet ovat hyvä valinta räiskintäpelejä pelaaville.

Tekniset tiedot:

Plussat

Miinukset

Voimakkaat kaiuttimet

Yhteensopivat ainoastaan PlayStation 4 -konsolin kanssa

Hyvä hinta-laatusuhde

Suhteellisen lyhyt kaapeli

Tasokas taitettava mikrofoni

Parhaiden pelikuulokkeiden tärkeimmät ominaisuudet

Laadukkaat pelikuulokkeet ovat monen tekijän summa. Pelikuulokkeissa sekä äänen että mikrofonin laadulla kuin myös niissä käytetyillä materiaaleilla ja komponenteilla on merkitystä. Kaikkein tärkeintä pelikuulokkeissa on kuitenkin laadukas ääni, joka tekee pelaamisesta miellyttävää.

Pelikuulokkeiden mikrofonilla on myös tärkeä rooli hyvän pelikokemuksen luomisessa, mikäli pelaat paljon pelejä, joissa olet yhteyksissä muiden pelaajien kanssa. Erinomainen mikrofoni varmistaa sen, että pelatessa tiimityöskentely sujuu saumattomasti.

Pelisessio saattaa kestää tuntikausia, joten on tärkeää, että kuulokkeet ovat mukavat käytössä. Lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota siihen, millaisten pelialustojen kanssa kuulokkeet sopivat.

Kiinnitä huomiota näihin seikkoihin ennen pelikuulokkeiden ostamista:

Kun olet löytänyt ominaisuuksiltaan sinulle mieluisat pelikuulokkeet, voit hyödyntää meidän tarjoukset ja ostaa ne helposti netistä!